15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καραπιπερίδης : «Επιτέλους χαμογελάσαμε» (vid)

Η Καβάλα είχε να δει τη χαρά της νίκης από την 2η αγωνιστική, και διάλεξε το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να φτάσει στην δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του ανέφερε σε όλα αυτά που έχει τραβήξει η ομάδα και στο ότι επιτέλους άπαντες χαμογέλασαν : «  Επιτέλους χαμογελάσαμε. Τεράστια νίκη. Έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα από τραυματισμούς και ατυχίες, από δύσκολο πρόγραμμα, από δυο συνεχόμενα δύσκολα ταξίδια.  Ευτυχώς πήραμε τα πάνω μας. Παίξαμε συγκεντρωμένα, ξεκινήσαμε από την άμυνα εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο. Όλο το κομμάτι βγήκε από την άμυνα και με σωστές επιλογές στο τέλος ήρθαν τα μεγάλα σουτ που μας έλειπαν εδώ και πολύ καιρό.

Δικαίως κερδίσαμε. Ο Γκαμπερόνι εκεί που έπρεπε να βοηθήσει βοήθησε.  Υπήρχαν αφανείς ήρωες στην άμυνα, είχαμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ,  είχαμε τον Κουμλέλη που επέστρεψε μετά από 5 αγώνες και έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ολοι όσοι μπήκανε έδωσαν κάτι.

Το 2019 πρέπει να μας βρει πρώτα απ` όλα με υγεία, γιατί θέλουμε να επιστρέψουνε όλοι οι παίκτες  με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για προπόνηση. Βήμα- βήμα να πάμε προς τον στόχο μας. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη.  Εχουμε όμως το δικαίωμα όμως να το γιορτάσουμε για αρκετές ημέρες. Μεγάλο μπράβο στον κόσμο, μας έσπρωξε πάρα πολύ.  Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Σε όλους καλά Χριστούγεννα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ