21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καραμανλής: “Όλα μπορεί να γίνουν”

Ήττα από την Κροατία, τρίτη στον όμιλο και συνεχίζει η Εθνική Παίδων. Ο Βασίλης Καραμανλής και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν όμως πολύ καλά πως θα πρέπει να εστιάσουν στο παιχνίδι που έχουν μπροστά στους στο Ευρωπαϊκό U16, καθώς με νίκη επί της Εσθονίας η ελληνική ομάδα θα βρεθεί στα προημιτελικά.

«Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε απέναντι στην Κροατία, προπσαθήσαμε πάρα πολύ στην άμυνα και όσο γινόταν να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς», τονίζει για να προσθέσει: «Ήμασταν και άτυχοι με τα σουτ. Δεν μας πήγε το παιχνίδι όμως το θέλαμε. Προσπαθήσαμε όμως ξανά και ξανά, βγάλαμε ενέργεια, αλλά εκεί που πλησιάσαμε έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και το παιχνίδι τελείωσε».

Σειρά έχει η Εσθονία, ένας ακόμη αντίπαλος τον οποίο έχει αντιμετωπίσει στην περίοδο προετοιμασίας της η ελληνική ομάδα: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε προπόνηση αύριο, θα μιλήσουμε με τον κόουτς, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Και να έχουμε στο μυαλό μας πως αυτός ο αγώνας δεν έχει σχέση με το φιλικό που δώσαμε. Και την Τουρκία την είχαμε νικήσει δύο φορές στην προετοιμασία, αλλά εδώ μας νίκησε. Όλα βρίσκονται στο 0-0 πια και όλα μπορεί να γίνουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ