17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καραΐσκος: «’Ετοιμοι για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα από τώρα το Λαύριο (15:00) στο εξ' αναβολής παιχνίδι και ο βοηθός του Κώστα Μέξα, Μπάμπης Καραΐσκος, αναλύει την αντίπαλη ομάδα και φαίνεται αισιόδοξος για την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στο Paok Sports Arena αλλά δίχως την παρουσία του κόσμου λόγω του κορονοϊού και ελπίζει να συνδυάσει αυτό το γεγονός με την παρθενική του νίκη.

Ο Μπάμπης Καραΐσκος μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και ανέλυσε το Λαύριο ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά ο Μπάμπης Καραΐσκος ανέφερε στο paokbc.gr:

Για την προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Τις τελευταίες δέκα μέρες κάνουμε δυνατή προπόνηση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό μας. Μπορεί να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, οπότε δεν έχουμε το πλεονέκτημα που θα μας έδινε η στήριξή του, αλλά σίγουρα μας βοηθάει το γεγονός ότι θα παίξουμε στο “PAOK Sports Arena”, το γήπεδο που γνωρίζουμε και κάνουμε προπονήσεις από το καλοκαίρι».

Για το Λαύριο:

«Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Μπορεί να τρέξει πάρα πολύ καλά το γήπεδο. Έχει τρεις βασικούς άξονες στην περιφέρεια και προσπαθεί να επιτεθεί μέσα από το pick n’ roll και το transition. Την ξέρουμε την ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει και σε φιλικό, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε».

Για τα κλειδιά του αγώνα:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση. Επίσης, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ