22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καντζούρης: «Ταπεινοί με κοντινούς στόχους» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και βέβαια την ευρεία νίκη επί του Λαυρίου, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ηλίας Καντζούρης. Ο τεχνικός του Κολοσσού δεν φάνηκε ωστόσο να παρασύρεται σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

 


«Είχαμε βάλεις μικρούς στόχους και στο 90% τα καταφέραμε. Είχαν να κάνουν με τα κλεψίματα του Λαυρίου, την κίνηση τους μακριά από την μπάλα, τα δικά μας λάθη και τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελούσαμε στην επίθεση. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος, τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες» είπε αρχικά.

 


Ο προπονητής του Κολοσσού συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται από τα αποτελέσματα και την καθημερινή δουλειά. Οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά σε καθημερινή βάση, έχουμε κάποια προβλήματα αλλά όταν κερδίζεις πολύ δυνατούς αντιπάλους κερδίζεις ψυχολογία. Είμαστε μια νέα ομάδα με 10 καινούργιους ξένους».

 


Σχετικά με το αν θα κάνει ο Κολοσσός κάποια κίνηση στην αγορά ή αν θα περιμένει την επιστροφή του Σον Μίλερ, ο Καντζούρης είπε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Όλα εξαρτώνται από την αποθεραπεία του Μίλερ. Μετά το επόμενο παιχνίδι ακολουθεί η διακοπή οπότε θα μιλήσουμε με το ιατρικό σταφ και θα αποφασίσουμε» και κατέληξε απαντώντας για το αν ο στόχος μπορεί να είναι η Ευρώπη για τον Κολοσσό: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τόσο μακριά. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Μόνο όταν θέτεις κοντινούς στόχους μπορείς να είσαι στον σωστό δρόμο. Γι’ αυτό εμείς σκεπτόμαστε μόνο την προπόνηση της Δευτέρας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ