20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καντζούρης: «Να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε σωστά»

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα μπορούσε να είχε παράπονο μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού Νικαίας με 107-75.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία καλή νίκη για μας, τα παιδιά κατάλαβαν τη σημασία του αγώνα και ήταν αρκετά συγκεντρωμένα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα κοιτάμε την επόμενη μέρα και αυτό που έχουμε θέσει σαν προτεραιότητα είναι να παίζουμε σωστό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Δεν θέλουμε να κοιτάζουμε μακριά αλλά μας νοιάζει μόνο το πως θα βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Καλή συνέχεια στον φίλο μου κόουτς Κουταλιανό και στην ομάδα του».

Για το ντεμπούτο του στο Ιβανώφειο, είπες πως«έχω ξαναπεί πως είναι εντυπωσιακός ο κόσμος του Ηρακλή και είναι υπέροχο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Δεν πρέπει παρόλα αυτά να στεκόμαστε σε αυτό το γεγονός, αλλά να δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, δήλωσε:«Είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλό και ομαδικό μπάσκετ και θα δίνουν τα πάντα μέσα στο παρκέ. Θέλουμε να παίξουμε πιο σωστά στην επίθεση και να βελτιωθούμε στην άμυνα, λειτουργώντας σωστά σαν ομάδα. Τα παιδιά πρέπει να ενταχθούν ομαλά στο σύνολο και να βοηθήσουν από την μεριά τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ