18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΛεΜπρον Τζέιμς: «Εμβολιάστηκα για εμένα και την οικογένειά μου» (vids)

O ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για το θέμα του εμβολιασμού, την δικιά του επιλογή αλλά και για το ότι δεν είναι δικιά του υπόθεση το να προτρέψει άλλους να το κάνουν.

Το θέμα του εμβολιασμού αποτελεί ένα "καυτό" ζήτημα για το NBA, καθώς υπάρχει έντονη συζήτηση για όσους θέλουν και δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με περιπτώσεις όπως αυτές του Κάιρι Ίρβινγκ και του Άντριου Ουίγκινς να ξεχωρίζουν. Μιλώντας στη media day των Λέικερς, ο ΛεΜπρον Τζέιμς τόνισε ότι ο ίδιος, αν και σκεπτικός, ενημερώθηκε και κατάλαβε ότι το εμβόλιο είναι καλό για τον ίδιο και τους οικείους του, αλλά από την άλλη δεν θεωρεί σωστό να επηρεάσει κάποιον για το τι θέλει να κάνει με το σώμα του.

«Μπορώ να μιλήσω για εμένα. Νομίζω ότι όλοι έχουν την δικιά τους επιλογή ώστε να κάνουν ότι θεωρούν καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους. Εγώ ξέρω ότι ήμουν σκεπτικός για αυτό, όμως αφού έκανα την έρευνά μου, κατάλαβα ότι είναι καλό όχι μόνο για εμένα, αλλά και τους φίλους μου. Γι'αυτό το έκανα. Με ξέρετε όλοι, για όλα όσα μιλάω δεν αναφέρομαι στους άλλους και το τι πρέπει να κάνουνε. Μιλάω για εμένα και την οικογένειά μου. Γιατί γι'αυτό γίνονται όλα. Μιλάμε για ανθρώπους. Δεν είναι κάτι για πολιτισμό, ρατσισμό ή αστυνομική βία. Μιλάμε για τα σώματα των ανθρώπων και την επιβίωσή τους. Δεν θεωρώ ότι προσωπικά μπορώ να έχω εμπλοκή σε όσα κάνουν στα σώματά τους και τη ζωή τους"

https://twitter.com/therecount/status/1442927438883737600



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ