19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καμπερίδης: “Τα εύστοχα σουτ μάς έδωσαν κίνητρο”

Η Εθνική νέων ανδρών ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ισραήλ. Με νίκη επί της Σλοβενίας και πολύ καλή εμφάνιση, που αφήνει υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. 

Ο Γιώργος Καμπερίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και αμέσως μετά τον εναρκτήριο αγώνα εξήγησε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ το μυστικό της νίκης:

«Τα εύστοχα αυτά σουτ ήταν στην αρχή και λειτούργησαν ίσως ως ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε πιο δυνατά, να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι από την αρχή.

Προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο ομαδικά γίνεται, έτσι ώστε να βρούμε τις πιο εύκολες και σωστές λύσεις στην επίθεση. Αυτό ήταν που μας βοήθησε και σήμερα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, το καταλαβαίνουμε και πιστεύω αγώνα με τον αγώνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα μειώνονται κι αυτά τα «κακά» διαστήματα».

Η αρχή έγινε και η νίκη στην πρεμιέρα έχει πάντα τη δική της ξεχωριστή σημασία. Η διοργάνωση όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν έχει καλά καλά αρχίσει. «Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα που μας δίνει καλή ψυχολογία, ώστε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο Καμπερίδης.

Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή (14/7, 20.30) η Πολωνία: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάποιους καλούς παίκτες και δεν πρέπει να της δώσουμε ρυθμό, όπως φυσικά δεν πρέπει και να την υποτιμήσουμε για κανένα λόγο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ