17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Ουσιαστικά είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ»

Ο Σάββας Καμπερίδης είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη από την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε ότι ορισμένοι παίκτες του ήταν απόντες έστω κι αν υπήρχε η φυσική τους παρουσία στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κέρδισε η ομάδα που έπρεπε. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι επειδή είχε απουσίες η ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Η φυσική παρουσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι εκεί. Ουσιαστικά εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Ήμασταν πολύ στατικοί, οι ασίστ μας ήταν πολύ χαμηλά. Η ομάδα πρέπει να κάνει νίκες, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι αν θέλουμε να έχουμε την εικόνα που είχαμε σε κάποια καλά παιχνίδια ή να έχουμε την εικόνα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι»

Για την κακή εικόνα της ομάδας που δείχνει αδιαφορία: «Ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια είναι κάτι που το συζητάμε κάθε μέρα. Προφανώς δεν έχουμε αντιληφθεί στο βαθμό που θα έπρεπε ότι ο καθένας ξεχωριστά δεν μπορεί να καταφέρει κάτι, ούτε την εικόνα που πρέπει να έχουμε για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ