20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Ομάδα με ποιότητα ο Προμηθέας»

O Άρης άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον προετοιμάζεται για την εξ' αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (31/3, 17:00) για την 17η αγωνιστική της Βasket League και ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για τα σημεία εκείνα που πρέπει να αποφύγουν οι «κίτρινοι».

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Άρη δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου arisbc.gr για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, όπου είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού των Πατρινών:

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρουσιαστήκαμε αδικαιολόγητα, χωρίς το απαιτούμενο κίνητρο. Πριν από το τακτικό κομμάτι του αγώνα, η ενέργεια στην άμυνα και η σωστή κυκλοφορία στην επίθεση, θα πρέπει να είναι τα θεμέλια της αγωνιστικής μας εικόνας. Γνωρίζουμε καλά ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί».

Παράλληλα η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα αναχώρησε σήμερα για την Πάτρα, δίχως τα δύο γνωστά τους προβλήματα που είναι οι τραυματίες Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ