19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα και ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα (13/3) για την 17η αγωνιστική της Basket League, ο Σάββας Καμπερίδης υποστήριξε ότι οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αποφύγουν τα λάθη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση.

Σε μία κομβική περίοδο και μερικές αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Άρης δείχνει να... φορτσάρει και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν δύο σημαντικές νίκες που τους έδωσαν ώθηση για την μάχη της παραμονής. Πλέον μπροστά τους βρίσκεται ο αγώνας με τον Προμηθέα Πάτρα και ο Σάββας Καμπερίδης υποστήριξε:

«Η ομάδα πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες, οι οποίες μας έδωσαν μια ανάσα, όμως οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Καλούμαστε σε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε, να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα, ο οποίος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη, που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια, ώστε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».

Παράλληλα εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Προμηθέα έμεινε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στην μέση και γυμνάστηκε μόνος του, ενώ ακολουθεί θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρεί.

Η αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στην Πάτρα είναι η εξής: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Dragicevic, Little, DeCosey.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ