20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Καμπάνες» για… το ξύλο της αρκούδας (vid)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Μπολόνια και τον αγώνα ανάμεσα στη Βίρτους και την Τρέντο, με τον Σάντρο Τζεντίλε, τον Χόρχε Γκουτιέρες και τον Ντομινίκ Σάτον να είναι πρωταγωνιστές, για να τους τιμωρήσει εν τέλει η ιταλική ομοσπονδία.

Μπορεί να είμαστε ουσιαστικά στις πρώτες ημέρες του 2018, αλλά ήδη η Μπολόνια με την Τρέντο μας χάρισαν ένα από τα αξέχαστα παιχνίδια του έτους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, βέβαια, αλλά για το ξύλο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ανάμεσα στον Στέφανο Τζεντίλε και τον Ντάστιν Χογκ. Ο Χόρχε Γκουτιέρες βούτηξε στην φάση άρχισε να γρονθοκοπεί τον πρώτο, ύστερα από μερικές «ψιλές» που έπεσαν για το ποιος θα έπαιρνε την μπάλα.

Κάπου εκεί, μπλέχτηκε ο άλλοτε «πράσινος» Σάντρο Τζεντίλε, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον αδερφό του, ανταποδίδοντας στον Γκουτιέρες με τον ίδιο τρόπο, ενώ ένας άλλος γνώριμός μας από θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, ο Ντομινίκ Σάτον, συμμετείχε στο επεισόδιο.

Οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές, δηλαδή, ήταν οι Σάντρο Τζεντίλε, Γκουτιέρες και Σάτον, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν σήμερα (22/1) από την ιταλική ομοσπονδία για το... θέαμα που πρόσφεραν στο κοινό. 

Συγκεκριμένα, τη μεγαλύτερη τιμωρία έλαβε ο Τζεντίλε, ακούγοντας «καμπάνα» τριών αγωνιστικών για γρονθοκόπηση και απειλή σε αντίπαλό του (πρόκειται, μάλλον, για τα «γαλλικά» που εκτόξευσε μετά τις μπουνιές), ενώ ο Γκουτιέρες για γρονθοκόπηση τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών. Ο Σάτον έπεσε σε σύγκριση με τους άλλους δύο... στα μαλακά, τιμωρούμενος για μία αγωνιστική αρχικά, με την απόφαση εν συνεχεία να μετατρέπεται σε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Μπορείτε, ακολούθως, να θυμηθείτε τι έγινε στο εν λόγω επεισόδιο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ