28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Καμπάνακι” από το Λαύριο (pics)

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φάιναλ φορ του Basketball Champions League περιελάμβανε τη Δευτέρα φιλικό στο ΟΑΚΑ και... ήττα. Το Λαύριο την κέρδισε με 83-76, αλλά η πιο ανησυχητική είδηση έρχεται από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Μάνι Χάρις εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο κι εξακολουθεί να απέχει, μάλιστα δεν ήταν καν στη 12άδα που παρέταξε ο Ντράγκαν Σάκοτα στον αγώνα κι όσο ο καιρός περνά και ο Αμερικανός δεν μπορεί να προπονηθεί (πάνε πάνω από 10 μέρες από την τελευταία φορά που έκανε προπόνηση με την ομάδα), τόσο η αγωνία θα μεγαλώνει. 

Σα να μην έφτανε αυτό, στη διάρκεια του φιλικού τραυματίστηκε και ο Έντιν Άτιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ υπέστη κάκωση πηχεοκαρπικής στο δεξί χέρι, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Παρόντες στο ΟΑΚΑ ήταν οι Μάκης Αγγελόπουλος, Χάρης Κουτάς, Σταύρος Δουβής.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 43-42, 61-68, 76-83.

Οι σκόρερ της ΑΕΚ:  Πάντερ 19 (3), Χάντερ 10, Βασιλόπουλος 5 (1), Σάκοτα 14 (2), Τζέιμς 11 (1), Λαρεντζάκης 9 (1), Καββαδάς 3, Άτιτς 1, Μαυροειδής 4, Ξανθόπουλος.

Στη δωδεκάδα ήταν και οι Δημήτρης Μωραϊτης, Γιάννης Αγραβάνης. Το Λαύριο αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση, αλλά δεν δημοσιοποιούνται από κανέναν οι σκόρερ του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ