24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Καμία αναβολή στα Προολυμπιακά τουρνουά μέχρι στιγμής

Επί εποχή κορονοϊού τα πάντα έχουν μπει στο... ψυγείο με τις περισσότερες διοργανώσεις να έχουν αναβληθεί ή και να έχουν φτάσει σε πρόωρο τέλος. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος διοργανώσεων της FIBA, Πρέντραγκ Μπογκοσάβλιεφ, τα προολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν κανονικά δίχως καμία αναβολή μέχρι νεωτέρας.

Μπορεί να «τρέναρε» η κλήρωση για τα ολυμπιακά τουρνουά του Τόκιο με ανακοίνωση της FIBA αλλά ο υπεύθυνος διοργάνωσης φάνηκε καθησυχαστικός σχετικά με την διεξαγωγή των προολυμπιακών τουρνουά όπου θα αγωνιστεί και η Εθνική μας στη Βικτόρια του Καναδά.

Τα προολυμπιακά τουρνουά είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις 23 Ιουνίου όπου θα διεκδικήσουν οι ομάδες τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά όλα θα κριθούν στη συνέχεια ανάλογα με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Πρέντραγκ Μπογκοσάβλιεφ δήλωσε χαρακτηριστικά στο nova.rs: «Τα προολυμπιακά θα παραμείνουν στον αρχικό τους σχεδιασμό για την ώρα. Εξετάζουμε την κατάσταση και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία με την σειρά της δουλεύει για την ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν θα εμπλακούμε σε φημολογία. Αν υπάρξει κάτι νέο, η FIBA θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ