23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καλό τεστ για Ηρακλή και Τρίκαλα (vids, pics)

Ηρακλής και Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν το κενό στο επίσημο πρόγραμμά τους και έμειναν «ζεστοί» με μια φιλική αναμέτρηση στο Ιβανώφειο, προπονητικού καθαρά χαρακτήρα, στην οποία δεν κρατήθηκε σκορ.

Ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς απουσίες, ενώ από τα Τρίκαλα έμειναν εκτός ο Κώστας Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στον αχίλλειο), ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με στόχο την πρώτη του παρουσία στον αγώνα με τον ΓΛ Φάρο), τον Τέιτς (για προληπτικούς λόγους μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) και τον Μάρεϊ (γαστρεντερίτιδα).

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Τώρα η προσοχή μας πρέπει να στραφεί στον αγώνα με την Καστοριά (11/11, 17.00 Ιβανώφειο).

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Μέξας δήλωσε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικός και είναι στο χέρι των παικτών του να δείξουν και στα επίσημα παιχνίδια πως είναι καλύτεροι ίσως και από ομάδες Α1, όπως έκαναν σήμερα.»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής ευχαρίστησε τα Τρίκαλα και όχι μόνο ια το σημερινό φιλικό: «Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Τρικάλων για την αποδοχή του αιτήματος για έναν φιλικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια της στην Α1, όπως επίσης και τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Γεωργιάδη, Σιμητόπουλο και την κα Τζήμα για τη συμμετοχή τους στο φιλικό.»

Και υπενθύμισε πως «συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας για το Μπάσκετ. Πληροφορίες από Δευτέρα στο 2310-207715, ενώ θα πωλούνται και στον αγώνα με την Καστοριά, το ερχόμενο Σάββατο.»

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών από το στην επίσημη σελίδα στο youtube του «γηραιού»:

Φωτό και video από το σάιτ της ΚΑΕ Ηρακλής (http://iraklis-bc.gr)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ