16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καλαϊτζίδης: «Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε»

Την επάνοδό του στη Stoiximan.gr Basket League κυνηγάει ο Ηρακλής και ο Δημήτρης Καλαϊτζιδης εύχεται φέτος να τα καταφέρει.

Ο «Γηραιός» επιβλήθηκε και της Καστοριάς στο Ιβανώφειο κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το «στραβοπάτημα» στην Πάτρα, παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2. Ο 32άχρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ τόσο για το πρόσφατο ματς απέναντι στους «γουναράδες» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, όσο και για τη συνέχεια. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

-Δημήτρη, νικήσατε πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το 78-68. Θεωρείς ότι αιφνιδιαστήκατε από τον αντίπαλο; Νιώθατε πίεση επειδή προερχόσασταν από ήττα;
«Η Καστοριά έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καλό υλικό. Παρότι είχαμε τον έλεγχο στο ματς, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε και πλέον προχωράμε. Τώρα, υπάρχει πάλι διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παραμείνουμε σε ρυθμό».

-Πιστεύεις ότι φέτος θα καταφέρετε να πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;
«Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος και υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Το Περιστέρι έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, έχει δυνατή ομάδα, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ελπίζω όπως είπα να τα καταφέρουμε».

-Επόμενος αντίπαλός σας είναι το Ψυχικό στην έδρα σας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
«Το παιχνίδι με το Ψυχικό είναι δύσκολο, όπως άλλωστε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολλά έμπειρα παιδιά κι έχει έναν προπονητή, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον πάγκο της. Μάλιστα, στο παιχνίδι με το Περιστέρι νικούσε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ