16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καλαϊτζάκης: “Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα η Εθνική Ανδρών”

Η Εθνική Ανδρών είχε σήμερα media day στο ΟΑΚΑ και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε μεταξύ άλλων για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, αλλά και για το καλωσόρισμα από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

Για την κλήση στην Εθνική Ανδρών:

«Είναι κάτι πολύ μεγάλο, κάτι που ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γίνεται δουλειά δύο μέρες, έχουμε βάλει κάποια plays, δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε περισσότερες μέρες, αλλά πιστεύω θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

Για το καλωσόρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες:

«Το καλωσόρισμα ήταν πολύ θερμό. Με τα παιδιά τα περισσότερα γνωριζόμασταν, είχαμε παίξει αντίπαλοι. Είναι απίστευτα όλα. Με έχουν καλωσορίσει θερμά και στην απογευματινή προπόνηση που ήρθα με βοήθησαν πολύ, γιατί έλειπα από την πρωινή που είχαν μπει κάποια plays. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος να παίξει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Λιετκαμπέλις και αν βοηθούν οι διεθνείς αγώνες που δίνει με την ομάδα του:

«Ναι, νιώθω δικαιωμένος. Έκανα τη σωστή επιλογή να φύγω πριν τρία χρόνια από την Ελλάδα. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και ως παίκτης στο εξωτερικό και όπως φαίνεται έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Με βοηθάει πολύ ότι έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα με την ομάδα μου, κερδίζω σε εμπειρίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ