20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλαμπάκος: “Μη γίνουμε… χαζοχαρούμενοι”

Η πρεμιέρα του Κόροιβου στη Stoiximan.Gr Basket League ήταν θριαμβευτική με τη μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη, όμως, ο Ντίνος Καλαμπάκος επιχείρησε άμεσα να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα. 

"Στις πρεμιέρες γίνονται πολλά, δεν έχει τεράστιες νίκες και άλλα τέτοια, έχουμε μακρύ δρόμο και δύσκολο. Πέρυσι η Λευκάδα κέρδισε τον ΠΑΟΚ και χθες... έπαιζε με τον Απόλλωνα στην Α2. Το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι θα βλέπει από ψηλά και θα χαίρεται ένας άνθρωπος τον οποίο θέλησε να τιμήσει μια ολόκληρη πόλη, αφού είχε δώσει πολλά στη ζωή του για τον Κόροιβο", είπε αναφερόμενος στον αείμνηστο Ηλία Θλιβερό, ο οποίος ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

"Προχωράμε, λοιπόν, σίγουρα πετύχαμε μια σημαντική νίκη αλλά αν γίνουμε... χαζοχαρούμενοι, μείνουμε σε αυτήν και νομίζουμε ότι κάτι καταφέραμε, θα έχουμε πρόβλημα. Οσο για τον Αρη περνάει δύσκολα, αλλά νομίζω ότι ο Παναγιώτης με το ειδικό του βάρος θα μπορέσει να τον οδηγήσει σε σίγουρα μονοπάτια", είπε ο προπονητής του Κόροιβου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ