25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καλάθης: «Δεν πίστεψα ότι θα χάναμε»

Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στο πλάνο του Τσάβι Πασκουάλ που οδήγησε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια με 72-63, ενώ τόνισε ότι δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή ότι οι «πράσινοι» θα έχαναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήρθαμε εδώ με σχέδιο, να παίξουμε σαν να ήταν αγώνας πλέι οφ. Παίξαμε δυνατά κι επιθετικά, το πλάνο του προπονητή μας λειτούργησε και παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».

Για το ποιο ήταν το πλάνο του Καταλανού προπονητή: «Αυτό που θέλαμε ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να παίξουν γρήγορα. Την καθυστερήσαμε και κάναμε αργό το παιχνίδι τους και γι’ αυτό προηγηθήκαμε».

Για το τελευταίο δεκάλεπτο και τι συνέβη: «Δεν ήμασταν κουρασμένοι, είχε γίνει ροτέισον. Ήμασταν απρόσεκτοι και το θέμα ήταν πνευματικό. Κάναμε πολλά λάθη κι έγιναν δύσκολα τα πράγματα αλλά νικήσαμε».

Για το αν υπήρξε στιγμή που πίστεψαν ότι θα χάσουν: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε μεγάλες επιθέσεις χωρίς λάθη. Ακόμα κι όταν μείωσαν στους έξι δεν πίστεψα ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι».

Για τη νίκη εκτός έδρας μετά από αρκετές ήττες: «Ήταν μία μεγάλη νίκη σ’ εκτός έδρας παιχνίδι πριν τα πλέι οφ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια».

Για την Φενέρμπαχτσε κι αν ενδιαφέρει το τι θα κάνει: «Θα δούμε τι θα γίνει, δεν μας ενδιαφέρει η Φενέρμπαχτσε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ