21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κακλαμανάκης: “To πιστεύω πως θα περάσουμε”

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης βοήθησε σημαντικά το Λαύριο στον αγώνα του με την Ντνίπρο ως το τελικό 82-73 για την ελληνική ομάδα. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, της πρώτης ευρωπαϊκής για το Λαύριο.

"Μπήκαμε πολύ... ήρεμοι, χωρίς την απαραίτητη ένταση στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλούς πόντους στο πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο όμως δεχθήκαμε μόλις 28 και γι' αυτό φτάσαμε στη νίκη και σε αυτό το +9 της τελικής διαφοράς, η οποία μια διαφορά αρκετά καλή για το δεύτερο παιχνίδι στην Ουκρανία".

Ο Κακλαμανάκης πιστεύει πως η εβδομάδα που μεσολαβεί ως τον επαναληπτικό αγώνα θα βοηθήσει το Λαύριο: "Σίγουρα! Έχουμε "δεθεί" ήδη με την καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε πολύ καλά ως ομάδα, αλλά σίγουρα αγωνιστικά μια εβδομάδα ακόμη θα είναι μόνο θετική για εμάς".

Όσο για το αν περιμένει πως το Λαύριο θα πάρει την πρόκριση, συνεχιζοντας την ευρωπαϊκή του πορεία, ήταν ξεκάθαρος: "Το ελπίζω και το πιστεύω πως θα περάσουμε!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ