21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Και οι τρεις Έλληνες στους κορυφαίους του BCL! (pic)

ΑΕΚ, Προμηθέας Πατρών και ΠΑΟΚ παίρνουν μια θέση μέσα στην καλύτερη δεκάδα του Champions League, αυτήν που τους αξίζει, δικαιώνοντας τους κόπους τους και βρίσκοντας τρόπο να αποθεωθεί το ελληνικό μπάσκετ ξανά.

Τρεις εκπρόσωποί μας σε μια σημαντική διοργάνωση μας έχουν βγάλει... ασπροπρόσωπους για την ώρα. Η ΑΕΚ δικαιώνει όσους θεωρούν, ότι μπορεί να διατηρήσει τα «σκήπτρα» στο Basketball Champions League, παρά την ήττα στο Μπάμπεργκ που σταμάτησε το σερί της, ο Προμηθέας Πατρών πραγματοποιεί μια τρομερή πορεία ως... πρωτάρης και ο ΠΑΟΚ κάνει την αντεπίθεσή του, όντας επίσης σε θέση πρόκρισης.

Με αυτό τον τρόπο, οι ελληνικές ομάδες έχουν καταφέρει να αποτελούν μέρος της πρώτης δεκάδας της διοργάνωσης, εκεί όπου την πρωτιά απασχολεί η Τενερίφη του Τσους Βιδορέτα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η μοναδική ομάδα, που την έχει κερδίσει, αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει από το να κάνει μια πορεία, η οποία την έχει φέρει ως τη μόνη με μόλις μία ήττα, μαζί με τη Μούρθια. Εντυπωσιακή είναι και η άνοδος της Αβελίνο, που τη δεδομένη στιγμή έχει κερδίσει 17 θέσεις και βρίσκεται στην τέταρτη των Power Rankings.

Η «Βασίλισσα», πάντως, απασχολεί την τρίτη, με τους Αχαιούς και τους Θεσσαλονικείς να απασχολούν τις δύο τελευταίες του Top-10. Πρόκειται, πραγματικά, για μία λίστα που μπορεί να κάνει τους πάντες να... φουσκώνουν από περηφάνεια, για όσα κάνουν οι ελληνικές ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο.

Δείτε τα Power Rankings...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ