22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Και οι γυναίκες μπορούν να… καρφώσουν (vid)

Μία απίστευτη και συνάμα σπάνια φάση είδαμε στον αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στο Στάνφορντ και την Καλιφόρνια, με την Φραν Μπελίμπι να αποδεικνύει ότι και οι γυναίκες μπορούν να... πετάξουν και να καρφώσουν.

Ο κορονοϊός δεν επέτρεψε στο κοινό να παρευρεθεί στο γήπεδο που διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στο Στάνφορντ και την Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να του... κλέψει μία μοναδική στιγμή που πρόσφερε η νεαρή παίκτρια των φιλοξενουμένων, Φραν Μπελίμπι.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια πίστεψε στον εαυτό της και στον αιφνιδιασμό έπειτα από το κλέψιμό της σηκώθηκε και κάρφωσε, με αποτέλεσμα να «τρελάνει» την εκφωνήτρια και όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Για την ιστορία η Μπελίμπι σημείωσε 15 πόντους στη νίκη του Στάνφορντ με 104-61.

Αυτή ήταν η μόλις τρίτη φορά που κάποια αθλήτρια καρφώνει στο κολεγιακό πρωτάθλημα ενώ για να βρούμε την πρώτη παίκτρια που το κατάφερε θα πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό 1984. Τότε η Τζορτζιάν Ουέλς πέτυχε σε επίσημο αγώνα το πρώτο κάρφωμα σε κολέγιο και συγκεκριμένα στον αγώνα της Ουέστ Βιρτζίνια και το Τσάρλεστον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ