18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Και κουίζ και video και app o ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, έχοντας... κάβα από την αναμέτρηση της Πυλαίας το +3. Αυτό δεν σημαίνει πως μένει «αδρανής» ως το τζάμπολ στα όσα αφορούν τα γύρω από το παιχνίδι. Όπως πάντα υπάρχουν ουκ ολίγα να δει και να διαβάσει κάποιος. Και να κατεβάσει... Ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα ένα όμως.

Μπορείτε να αρχίσετε κατεβάζοντας το νέο application της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (υπάρχει και παλιό με τα νέα της ομάδας, το ρόστερ και πολλά ακόμη) που αφορά το match program.  Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση απέναντι στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη. Μπείτε λοιπόν και κατεβάστε την εφαρμογή PAOK BC match program δωρεάν.

Από την Τενερίφη η ελληνική ομάδα φρόντισε να κάνει και το live της χθες από την ώρα της προπόνησης. Με τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Νίκο Σταυρόπουλο να θυμάται παλιούς αγώνες στην Ισπανία, τον Μπάνε Πρέλεβιτς και guest star τον Γιώργο Μπόγρη, οποίος είπε τα δικά του και έδωσε άλλο τόνο στη... μετάδοση.

 

Και λίγο πριν γίνει το τζάμπολ, μπορείτε να τεστάρετε ή να φρεσκάρετε λίγο τις γνώσεις σχετικά με τον αγώνα, ένα ακόμη κουίζ που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ. Μπορείτε να κάνετε το κουίζ ΕΔΩ

Τρία σε ένα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ