18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καθαρό από κορονοϊό το Final 8

Το Final 8 σημείωσε τη δική του επιτυχία παρά την απουσία του κόσμου και σήμερα έφτασε από το BCL μία ακόμη θετική είδηση: Η διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη χώρα μας και στο ΟΑΚΑ έδωσε μηδενικά κρούσματα κορονοϊού. Σήμερα έγινε γνωστό, ότι στα επαναληπτικά τεστ που υποβλήθηκαν επιστρέφοντας στις πατρίδες τους -νωρίτερα, ή αργότερα- όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην “φούσκα” δε βρέθηκε ούτε ένα θετικό. 

Μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε και βλέποντας τι γίνεται γενικότερα σε ομάδες, χώρες, διοργανώσεις η είδηση είναι κάτι παραπάνω από θετική. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για οχτώ ομάδες, από διαφορετικές χώρες. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία έφερε τα καλύτερα δυνατά νέα λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωσή της, αφού όσοι συμμετείχαν δεν αντιμετώπισαν στη συνέχει κάποιο πρόβλημα υγείας εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται και στην ενημέρωση του BCL: "To εγχείρημα του Φάιναλ 8 και της “Φούσκας” που είχε στηθεί στο κέντρο της Αθήνας πέτυχε απόλυτα σε υγειονομικό επίπεδο και το BCL, μαζί με την FIBA απέδειξαν ότι ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, είναι σε θέση να πάρουν αυτές τις αποφάσεις, αλλά και τα μέτρα, που επιτρέπουν στο άθλημα να συνεχίσει και η υγεία όλων των εμπλεκόμενων να μην απειλείται.".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ