21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κίνγκσλεϊ Μόουζες: Νέο σοκ για την ΑΕΚ! (vid)

Μια χαρά... ολόκληρη δε μπορούν να έχουν στην ΑΕΚ που βλέπουν τον αποδεκατισμό του έμψυχου δυναμικού να συνεχίζεται. Η σημερινή μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί της Στρασμπούρ, σημαδεύτηκε από μία ακόμα μεγάλη ατυχία, με τα πρώτα δείγματα να προκαλούν έντονη ανησυχία. Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος έκανε μια πληθωρική εμφάνιση, αποχώρησε στο 38' του αγώνα υποβασταζόμενος και με τις αντιδράσεις του να μην είναι καλές.

Ο Μόουζες επιχείρησε μια διείσδυση και την ώρα που επιχειρούσε να σηκωθεί, πάτησε σε πόδι αντιπάλου και γύρισε άσχημα το δικό του. Εδειξε ξεκάθαρα ότι πονούσε πολύ, τόσο με τους μορφασμούς όσο και με τις κραυγές του, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες και τον πήραν υποβασταζόμενο εκτός γηπέδου. 

Η ΑΕΚ έχει χάσει από τη γραμμή των ψηλών της τόσο τον Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, όσο και τον Μάρκους Σλότερ  ο οποίος χτύπησε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα πάντως είδε τους Δημήτρ Μαυροειδή και Κωστή Γόντικα να παλεύουν σαν λιοντάρια και να δίνουν πολύτιμες λύσεις.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ