18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Κέλτης» ο Ουοναμέικερ (vids)

Οι Σέλτικς συνεχίζουν να εμπιστεύονται... την Ευρώπη για τα «ψώνια» τους, με τον Μπραντ Ουοναμέικερ επί της ουσίας να τους ανήκει.

Παίκτης των Μπόστον Σέλτικς πρέπει να θεωρείται στο εξής ο Μπραντ Ουοναμέικερ. Ο Αμερικανός γκαρντ, έχοντας πραγματοποιήσει τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στην Ευρώπη με Μπάμπεργκ, Νταρουσάφακα και Φενέρμπαχτσε, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του στην Ευρωλίγκα, παίρνει τη μεγάλη ευκαιρία από τον πολυνίκη σύλλογο του ΝΒΑ, με τον οποίο αναμένεται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο.

Με αυτό τον τρόπο, οι «τριφυλλοφόροι» συνεχίζουν να δίνουν βάση στην αγορά της Ευρώπης για τις μεταγραφές τους, αφού πέρυσι είχαν φέρει τον Ντάνιελ Τάις από την Μπάμπεργκ και τον Σέιν Λάρκιν από την Μπασκόνια, με αμφότερους να εξελίσσονται σε υπολογίσιμα κομμάτια του rotation. Ενδιαφέρον έχει, πάντως, ότι για δεύτερη σεζόν στη σειρά, παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο της Μπαρτσελόνα την αφήνει... στα κρύα του λουτρού για να πάει στη Βοστόνη, όπως έκανε πέρυσι ο Λάρκιν.

Ο Μπραντ Στίβενς, κάπως έτσι, προσθέτει ακόμη μία εναλλακτική λύση στην περιφέρεια του, ελπίζοντας φέτος σε μία καλύτερη τύχη, από άποψη υγείας, με την επιστροφή των Κάιρι Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέϊγουορντ. Ο Ουοναμέικερ, τη σεζόν που μας πέρασε, είχε κατά μέσο όρο 11.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ