17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κάτοικος Λάρισας ο Κίλι (vids+pic)

Στον ΓΣΛ Φάρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρέτζι Κίλι, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να επιλέγει τον Αμερικανό για την ενίσχυση της φρόντ λάιν του.

Παίκτης του ΓΣΛ Φάρου θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Ρέτζι Κίλι, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και τον 26χρονο φόργουορντ, ύψους 202 εκατοστών, να μετακομίζει από τη ρουμανική Ιάσι στη Λάρισα, για χάρη των Θεσσαλών. Το γεγονός της μεταγραφής, επιβεβαίωσε η εταιρεία ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί και ο Αμερικανός αναμένεται άμεσα να μεταβεί στην χώρα μας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μάλιστα, θέλει σε ένα ιδανικό σενάριο να τον υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου (30/12) με την ΑΕΚ, κάτι που μοιάζει να συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες. Σε μία πολύ δύσκολη αποστολή, λοιπόν, ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Οχάιο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο, ερχόμενος από το ρουμανικό πρωτάθλημα, όπου είχε κατά μέσο όρο 13.4 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο ίδιος είναι, άλλωστε, εδώ και αρκετό καιρό... κάτοικος Βαλκανίων, αγωνιζόμενος στις λίγκες τους από το 2015 και συγκεκριμένα στις ΜΖΤ Σκοπίων, Στρούμιτσα, Σλάβια Κόζιτσε και Λεβίτσκι Πατριότι, πριν μεττεγραφεί στην Ιάσι, ενώ στην Ευρώπη ήρθε τη σεζόν 2013-2014, αμέσως μετά την αποφοίτησή του (δεν τον επέλεξε κάποια ομάδα στο draft του ΝΒΑ), για να παίξει στην ολλανδική Ντεν Χέλντερ Κινγκς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ