20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κάτοικος Α1 και του χρόνου το Λαύριο

<p>Η άνετη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας (80-60) έφερε ουσιαστικά την ανανέωση της παραμονής για έναν ακόμα χρόνο, του Λαυρίου στη μεγάλη κατηγορία και την Basket League. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να σκεφτούν καν το περιθώριο έκπληξης. Με την τριάδα Γκρέι-Χάμιλτον-Εβανς να σημειώνει τους 37 από τους 80 πόντους του Λαυρίου η ομάδα του Χρήστου Σερελή είχε ένα από τα πιο άνετα απογεύματα της μέσα στη χρονιά, πανηγυρίζοντας και την σωτηρία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Σόν Εβανς με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε 24 λεπτά παίρνει αυτόν τον τίτλο, σε ένα παιχνίδι όμως που υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 22 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του Χρήστου Σερελή δείχνουν την ομαδικότητα που είχε η ομάδα του αλλά και την συγκέντρωση παρά το γεγονός ότι από νωρίς είχαν εξασφαλίσει τη νίκη. Επίσης τα ποσοστά των φιλοξενουμένων ήταν για κλάμματα (39% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 35% στις βολές).

 

 

 

Μπορείτε να δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ