25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κάτας: “Καλύτεροι επιθετικά στο επόμενο” (vid)

O Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών με το 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. O Όντεντ Κάτας στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα και περιμένει καλύτερη επίθεση στον δεύτερο αγώνα της σειράς, στην προσπάθεια για μια θέση στους τελικούς της Basket League.

"Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς", τόνισε ο προπονητής των "πράσινων" για να συνεχίσει: "Έχουμε το πλεονέκτημα, υπάρχει πίεση και δεν είναι ποτέ εύκολα. Κάποιες στιγμές ήταν άσχημες επιθετικά, αλλά κάναμε τη δουλειά μας αμυντικά και στο τέλος της ημέρας αυτή μας έδωσε τη νίκη. Πρέπει να ακουμπήσουμε σε αυτήν. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα επιθετικά".

Ο επόμενος αγώνας είναι σε 48 ώρες (22/5) και το ερώτημα είναι τι θα αλλάξει: "Θα δούμε τι στυλ παιχνίδι θα παίξουμε. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο, να δούμε το παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλύτερα επιθετικά, θα πρέπει να προσαρμοστούμε Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, λογικό για πλέι οφς, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε αμυντικά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε επιθετικοί, να παίζουμε με δύναμη , να χρησιμοποιούμε το μέγεθος. Αλλά σίγουρα θα γίνει και κάποια προσαρμογή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ