17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κάιλ Χάινς: «Ο Τρινκιέρι με προσέγγισε στα…. McDonald’s” (vids)

Απόψε το βράδυ, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου αναμετρώνται στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των νοκ άουτ της EuroLeague. O Κάιλ Χάινς ξανασυναντά - ως αντίπαλος - έναν παλιο γνωστό, τον Αντρέα Τρινκιέρι, και ο Αμερικανός ψηλός θυμήθηκε με αυτήν την αφορμή, το πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι τους, σε ένα κατάστημα των McDonald's!

Μιλώντας στα Ιταλικά μέσα εν όψει της αποψινής, πρώτης αναμέτρησης, για τη φάση των πλέι οφς της EuroLeague, o Χάινς δεν μπόρεσε παρά να σταθεί στον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός κόουτς ήταν αυτός που "καρπώνεται" τα εύσημα της ανακάλυψης του Χάινς και της μετακόμισής του στην Ευρώπη, καθώς το 2008 είδε τον απόφοιτο του Γκρίνσμπορο στην Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας και εν τέλει τον έφερε στην Βερόλι, την ομάδα που ο ίδιος προπονούσε. Ο Τρινκιέρι μπορεί να έφυγε την επόμενη κιόλας χρονιά για την Καντού, ομάδα που έκανε και το πρώτο προπονητικό του "μπαμ", όμως το νερό είχε μπει στο αυλάκι και για τον Χάινς, που ξεκινούσε μία παρουσία χρόνων στην ήπειρο, και που πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους ψηλούς που πάτησαν τα παρκέ της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια.

"Πρώτη μας συνάντηση ήταν το 2008 στο Λας Βέγκας. Ήρθε η πρόκληση για ένα δείπνο, το οποίο ήταν τελικά για τα McDonald's, κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο! Περίμενα ένα κλασάτο εστιατόριο, γιατί θα συζητούσα για να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο. Αντίθετα, ήμασταν εμείς οι δύο, μπροστά από ένα... τσιζμπέργκερ να συζητάμε για την Βερόλι, την ομάδα του. Αλλά δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο, ήταν τόσο πειστικός, γιατί μετέφερε όλη του την ενέργεια σε εμένα" θα πει χαρακτηριστικά ο Χάινς.

Όσο για το ζευγάρι με την Μπαγερν, ο Αμερικανός στάθηκε στην "σκληράδα" των αντιπάλων του: "Είναι σκληροί, αθλητικοί και εκρηκτικοί. Ο Μπόλντουιν είναι τοπ παίκτης, ο Λούτσιτς είναι πολυεργαλείο, ενώ ο Ρέινολντς εξαιρετικός επιθετικός ριμπάουντερ. Μία καλή ομάδα και ένα ισορροπημένο ρόστερ. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους είναι πάντα δύσκολο. Αλλά η κανονική διάρκεια μετράει μέχρι ένα σημείο. Τώρα είμαστε στα πλέιοφς και είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία".

https://www.youtube.com/watch?v=Xa4Uzru4xxU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ