23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιωνικός Νίκαιας : Απόψε ξαναγίνεται Ευρωπαίος (vids)

Ο Ιωνικός Νίκαιας επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν απόψε την Μονς Αϊνό στο Βέλγιο. Το ιστορικό αυτό τζάμπολ για την ομάδα της Νίκαιας θα γίνει στις 21.30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι YouTube της FIBA.

Ο Ιωνικός μπορεί να παίζει εκτός έδρας, αλλά έχει κάνει με τον τρόπο του το δικό του κάλεσμα στους κατοίκους της περιοχής που μπορεί να έλκουν καταγωγή από την Ελλάδα.

Η αποστολή θα ήθελε να ακούσει και... ελληνικές φωνές από την εξέδρα, επιστρέφοντας για πρώτη φορά από το 1984 στην Ευρώπη. Το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν την περίοδο 1984-85, στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Κόρατς, όταν είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης με δύο ήττες από την Χάποελ Xάιφα: Με 74-77 εντός έδρας και 112-76 εκτός.

Ο Κούρο Σεγούρα, προπονητής του Ιωνικού, είδε την ομάδα του να δίνει μια μεγάλη μάχη για την Basket League και να παίρνει μια σημαντική νίκη στην παράταση από τον Άρη. Ήταν μια νίκη ουσίας, αλλά και ψυχολογίας, ενόψει και της ευρωπαϊκής πρεμιέρας.

Στο παρακάτω Link δείτε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση :

*Ο άλλος αγώνας του ομίλου του Ιωνικού με την Αντβέρπ να υποδέχεται την Σπόρτινγκ θα διεξαχθεί αύριο (13/10, 21.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ