21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιωνικός Νικαίας: Καλωσόρισε Αρσενόπουλο (vids)

Παίκτης του Ιωνικού Νικαίας και με τη… βούλα πλέον είναι ο Νίκος Αρσενόπουλος, με τους διοικούντες τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο 21χρονος γκαρντ είχε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό Νικαίας, μετά την περσινή παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε δέκα ματς της κανονικής περιόδου της περσινής Basket League, πριν τραυματιστεί και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό.

Η ανακοίνωση: «O IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Αρσενόπουλο. Ο νέος γκαρντ της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 19 Μαΐου του 2000, έχει ύψος 1,96μ. και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στη χώρα μας. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηλυσιακού, ενώ το 2016 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και το 2020. Πέρασε τη σεζόν 2018/2019 στο Ψυχικό ως δανεικός, ενώ πέρσι έπαιξε στην Stoiximan Basket League με τον Κολοσσό H Hotels.

https://www.youtube.com/watch?v=qrHwyg9ZSgE

https://www.youtube.com/watch?v=W_ryGqAPCfU

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες κι έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 του 2019, το οποίο ολοκλήρωσε μάλιστα με 15 πόντους και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».

https://www.youtube.com/watch?v=KFyNhLqM5KE

https://www.youtube.com/watch?v=TIx3baFEyIA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ