21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιωνικός: Ελληνική σφραγίδα με Αρσενόπουλο και Γκιουζέλη!

Πιστός στην τακτική της εμπιστοσύνης και των ευκαιριών σε Ελληνες παίκτες ο Ιωνικός προχωράει στον ίδιο δρόμο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος Αρσενόπουλος και ο Γιώργος Γκιουζέλης μπορούν ήδη να θεωρούνται παίκτες του, αφού οι συμφωνίες μαζί τους έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Αρσενόπουλος είναι γκαρντ, 21 χρονών και με ύψος 1,98 και από την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού είχε πάρει μεταγραφή για τον Κολοσσό.

Ο Αρσενόπουλος είχε σταθεί άτυχος τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένας τραυματισμός στον καρπό αποδείχθηκε σοβαρός και την υποχρέωσε να υποβληθεί σε επέμβαση. Γενικά η σεζόν του στη Ρόδο δεν του πρόσφερε πράγματα, αφού είχε δέκα ολιγόλεπτες συμμετοχές και πλέον επιστρέφει στην Αττική με στόχο ένα νέο ξεκίνημα που θα του δώσει ώθηση στην καριέρα.

Ο Γκιουζέλης είναι πάουερ φόργουορντ 25 ετών, πήγε στον Ηρακλή, όπου μάλιστα είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του Στέλιος την εποχή του Ντέιβιντ Ινγκραμ, από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά επίσης ετοιμάζεται για επιστροφή στη Αττική. Στον Ηρακλή πέρυσι είχε εννέα συμμετοχές και όπως φαίνεται στον Ιωνικό ευελπιστεί να έχει πιο ουσιαστικό ρόλο.

Οι Νικαιώτες θα έχουν και του χρόνου στην ομάδα τους τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά θα μείνει για μία σεζόν στον Ιωνικό, έχουν φέρει πίσω στην ομάδα τον Νίκο Λιακόπουλο με τον οποίο είχαν πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, ενώ είναι κοντά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ