18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ιωνικός θέλει τον Μαυροκεφαλίδη στον… ιστό του

Ο Ιωνικός προχωράει αθόρυβα τη στελέχωση του δυναμικού του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλοντας πρώτα να κλείσει τον ελληνικό του κορμό. Αφού έφερε κοντά του μετά από δύο χρόνια τον Νίκο Λιακόπουλο σε μια κίνηση ουσίας αλλά και με μηνύματα, αφού κατάφερε και μια πολύ σημαντική παραμονή μέσω... πώλησης, με τον Νίκο Χουγκάζ, θέλει να κρατήσει και τον παίκτη που έχει συνδέσει άμεσα το όνομά του με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο πολύπειρος σέντερ έχει γίνει αποδέκτης κι άλλων προτάσεων από τη Basket League, αφού Ελληνες της δικής του ποιότητας δεν περισσεύουν, αλλά στη Νίκαια είναι αποφασισμένοι να έχουν τον τελευταίο λόγο.  Ο Μαυροκεφαλίδης έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στη μπασκετική ιστορία της Νίκαιας και υπάρχει πλέον και μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ αυτού και των ανθρώπων της ομάδας.

Η επιθυμία από πλευράς Ιωνικού για ανανέωση της συνεργασίας τους έχει ήδη γίνει γνωστή στον παίκτη, ο οποίος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να δώσει την απάντησή του για το αν θα συμφωνήσει, με τους Νικαιώτες να αισιοδοξούν ότι θα τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ