23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: «Τηρούμε τους κανόνες, σεβόμαστε τους φιλάθλους» (vids)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε την απόφαση να κάνει ένα οικογενειακό διπλό το οποίο μάλιστα μεταδόθηκε διαδικτυακά. Όλα αυτό με τις περισσότερες ομάδες να έχουν διακόψει κάθε δραστηριότητα εξαιτίας του κορονοϊού και τους παίκτες να μένουν στα σπίτια τους σε όλη την Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε σχετικά στην κάμερα της ΤΣΣΚΑ: "Δεν προσπαθούμε να είμαστε η εξαίρεση. Τηρούμε όσα λέει η κυβέρνηση και ο Δήμος. Είμαστε λιγότερα από 50 άτομα. Είχαμε μια συμφωνία με τους παίκτες και τη διοίκησή μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι σεβασμός και στους φιλάθλους να τους δείξουμε πως συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Περιμένω οι παίκτες να είναι σοβαροί και να ήταν σοβαροί. Για διαφορετικούς λόγους ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς ο Βοροντσέβιτς και ο Μάικ (Τζέιμς). Για τον Βοροντσέβιτς είναι η μόλις δεύτερη προπόνησή του με επαφές μετά τον τραυματισμό του. Ο Μάικ ήταν σε καραντίνα, δεν έκανε προπόνηση, εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά κι αυτός ήταν εδώ μετά από δέκα μέρες. Σπάσαμε τη ρουτίνα με το διπλό αυτό. Συνήθως είναι κάτι που κάνουμε όταν έχουμε πολλές μέρες συνεχόμενης προπόνησης, αλλά χωρίς κάμερες και ίντερνετ. Είναι μια ευκαιρία και για τους προπονητές να δουλέψουν με τους παίκτες σε υψηλή ένταση".

Για την ιστορία να πούμε πως οι μπλε νίκησαν 103-72 τους κόκκινους. Ο Μάικ Τζέιμς είχε 26 πόντους για τους μπλε και τον ακολούθησε ο Ρον Μπέικερ με 12. Ο Κώστας Κουφός είχε έξι και επτά ριμπάουντ. Από τους εννέα παίκτες των Κόκκινων, οι έξι είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: Χίλιαρντ 19, Χάκετ 16, Βόιτμαν 15 (10ρ), Κουλάγκιν 13, Ούχοφ και Χάινς από 11.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ