21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών μου»

Μια..ανάσα από το Final 4 της Κολωνίας είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 2-0 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε για τα play-offs της Euroleague, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών του. 

Αναλυτικά ο κόουτς Ιτούδης ανέφερε: «Προφανώς και είναι καλό να προηγούμαστε με 2-0 στη σειρά. Όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε μια τεράστια επιθυμία και από τις δύο ομάδες, για να προστατέψουν τη ρακέτα τους, πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε λίγο. Οι ψηλοί μας φορτώθηκαν με φάουλ και έπρεπε να παίξουμε small ball. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερό μας. Είχε να κάνει περισσότερο με δύσκολες αποφάσεις και διάβασμα των φάσεων από σπουδαίους παίκτες. 

Όπως έχω πει ξανά όλα τα παιδιά εδώ είναι έτοιμα να πάνε στον «πόλεμο». Το μπάσκετ είναι μια πνευματική μάχη. Θα είμαι πάντα ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους. Θα τους κριτικάρω, αλλά πάντα θα υπάρχει λόγος για αυτό που λέω και θα μείνει μέσα στα αποδυτήρια. Είμαι ο προπονητής τους και ταυτόχρονα είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών μου!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ