20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιτούδης: «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον Σπανούλη» (vid)

Για την υπόθεση Μάικ Τζέιμς, την επταετή παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το ΝΒΑ αλλά και τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή "Pick N' Roll" της Cosmote TV, o Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να ξεκαθαρίσει για άλλη μία φορά την περίπτωση Τζέιμς, δείχνοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί κοινό πεδίο με τον Αμερικανό στάρ:

"Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορούσε να συνευρίσκεται με τους συναθλητές του, όχι με τον προπονητή. Δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, ούτε είμαι ο Θεός. Κανείς δεν έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό για να παίξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει να κάνει με μια συνεργασία, που χρειάζεται να κάνεις διάφορες θυσίες. Θα πρέπει να δούμε το timing, το πώς έγινε και να συνυπολογίσουμε ότι επρόκειτο για έναν παίκτη που είναι πρώτος σκόρερ, τρέχει το παιχνίδι γύρω από τα χέρια του, είναι υποψήφιος MVP. Δεν θα έπρεπε να είναι χαρούμενος σε αυτήν την υπόθεση;".

Για την περίπτωση του "άλματος" στο NBA : «Δεν υπάρχει opt out για το NBA. Το μυαλό μου είναι μόνο στο δεύτερο ματς με τη Ζενίτ. Προσπαθώ να ζω στο τώρα. Στο ΝΒΑ είχα την τιμή να συνεργαστώ με τους Πίστονς για 7 χρόνια από διάφορα πόστα, αλλά και με τους Σίξερς. Έχω φίλους και καθημερινή επαφή. Το ΝΒΑ με τον τρόπο που εξελίσσεται είναι δίκαιο. Στην Ευρώπη δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο για ομάδες από 10 διαφορετικές χώρες. Στην Ευρωλίγκα σκέφτονται μπροστά και προσπαθούν να είναι ανεξάρτητοι σε όλους τους τομείς. Δεν την ενδιαφέρει το πόσους ξένους θα έχει αλλά αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τις εγχώριες λίγκες».

Για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη: ". Στον ημιτελικό του 2015 με αντίπαλο τον Βασίλη Σπανούλη ήταν πολύ σημαντικό και κάτσαμε μέχρι το πρωί με τον Βασίλη και τον Ζήση και το συζητήσαμε. Ήρθε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς και μας έβγαλε φωτογραφίες. Πρέπει να βρούμε το κινητό του Θοδωρή από τότε για να βρούμε και τις φωτογραφίες.

Δεν μας έχει χωρίσει ποτέ τίποτα με τον Βασίλη. Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, δεν μας χωρίζει τίποτα. Σε εκείνη τη συνέντευξη μπλέξαμε τα off και on the record. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης, έχουμε μιλήσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια.".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ