29.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ισχυροποιείται με Παλάσιος η Μπεσίκτας

Σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της ρακέτας της προχώρησε η Μπεσίκτας, με την απόκτηση του Χουάν Παλάσιος να δείχνει τις «ορέξεις» της για καταξίωση, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπεσίκτας, η οποία σε ένα ήδη ισχυρό ρόστερ με προοπτική τετράδας στην Τουρκία και Final Four στο Champions League, πρόσθεσε τον Χουάν Παλάσιος. Ο έμπειρος σέντερ, με σημαντικές παραστάσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, στην προσπάθεια να καταστήσει ακόμη πιο ισχυρή την φρόντ λάιν της.

Ο Κολομβιανός σέντερ θα συναντήσει ξανά τον Ουφούκ Σαρίτσα, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στην Καρσίγιακα που είχε κατακτήσει με απίθανη πορεία το πρωτάθλημα Τουρκίας του 2015. Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Νεπτούνας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 15.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα στο λιθουανικό πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League είχε αντίστοιχα είχε 13.3 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ