23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιπποκράτης Κω: Με Αργυρίου στο «τιμόνι»

Ο Ιπποκράτης Κω θα στοχεύσει στην παραμονή του στην Α2 Γυναικών, στο νέο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου, έχοντα ξανά στον πάγκο του τον Πέτρο Αργυρίου.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Πέτρο Αργυρίου τόσο για το αντρικό τμήμα στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και για το γυναικείο τμήμα που θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, με στόχο την παραμονή του.

Η ταύτιση απόψεων φιλοσοφίας και φιλοδοξιών στο να αγωνιστούμε στην Α2 Εθνική κατηγορία έχει ως στόχο την ανάδειξη Γυναικών από τα Δωδεκάνησα. Όλα αυτά, λοιπόν, συντέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, καθώς ο coach Αργυρίου με τον επαγγελματισμό του την πείρα του, αλλά και το μεγάλο πάθος του για το άθλημα, βοήθησε στο μέγιστο για το σύνολο των επιτυχιών και προόδου που πραγματοποιεί ο σύλλογος μας τα τελευταία 4 αγωνιστικά χρόνια.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας μας σχεδιάζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό καθημερινά την νέα χρονιά με σκοπό να αντεπεξέλθουν στην μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στην Α2 Γυναικών και της εκπλήρωσης των στόχων μας, ταυτόχρονα με την προσπάθεια ανάδειξης των νέων αθλητών και αθλητριών για το καλό του αθλήματος. Να ευχηθούμε στον coach Αργυρίου υγεία και δύναμη!

Τέλος, με μεγάλη χαρά και προσμονή περιμένουμε την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους μετά την περσινή δοκιμασία που μας κράτησε όλους μακριά και άλλαξε την καθημερινότητά μας. Ελπίζουμε σε μια υγιή αγωνιστική χρονιά και να λειτουργούμε με σεβασμό και αγάπη για το άθλημα που τόσο μας έλειψε πέρυσι».

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από τις νησιώτισσες: «Η διοίκηση του Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης έχει την χαρά να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Χρήστο Μπακόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει ως team manager στο γυναικείο τμήμα. Ο Χρήστος γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πάτρα από το 1995 έως το 2003 υπήρξε παίκτης της ομάδας του Εσπέρου Πατρών, της Ολυμπιάδας Πατρών και των Ιτιών Πατρών. Στη συνέχεια, εργαζόμενος στο νησί μας, αποτέλεσε ιδιαίτερα ενεργός αθλητής στην Α.Ε. Δικαίου από το 2005 μέχρι και το 2009 και στον Φοίβο Κω από το 2012 έως και το 2020.

Η πολυετής εμπειρία και ενασχόλησή του με το μπάσκετ αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την συνδρομή και συμβολή σε μια αξιόλογη πορεία της ομάδας στην Α2 Κατηγορία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή αγωνιστική χρονιά και ευελπιστούμε η παρουσία του Χρήστου να μας οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες αλλά και μεγαλύτερες επιτυχίες. Καλώς όρισες, Χρήστο, στην οικογένεια μας!

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό stuff του συλλόγου τον coach Λεωνίδα Πιτσικά. Ο Λεωνίδας θα είναι άμεσος εξωτερικός συνεργάτης του coach Aργυρίου και θα αναλάβει το scouting και το video analysis. Ο coach είναι διπλωματούχος προπονητής, πτυχιούχος σχολής α’ βοηθειών, κάτοχος certificate on Scouting and Game Preparation, κάτοχος ειδικού software που αφορά Advance Stats and Video Analysis. Να σημειώσουμε ότι ο coach Αργυρίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λεωνίδα Πιτσικά. Ο Λεωνίδας έχει εργαστεί σε ομάδες της Χαλκίδας και ως εξωτερικός συνεργάτης στον Γ.Σ. Κύμης, ΑΠΑΣ Τα Φανάρια Νάξου. Καλώς όρισες στην οικογένειά μας, Λεωνίδα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ