20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ικανοποίηση Δεράου και πολλή δουλειά

Πάνω στις αδυναμίες του δουλεύει ο Έσπερος ΑΟΠΑ, προκειμένου να καταφέρει να τις διορθώσει πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Στο τελευταίο φιλικό τους οι Πατρινοί έχασαν από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, με τον προπονητή τους Σπύρο Δεράο όμως να μένει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Εξάλλου, όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είδαμε αδυναμίες τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε και εκεί είναι πλέον ο προσανατολισμός μας στο 100%. Κλείσαμε την πρώτη φάση της προετοιμασίας διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων κι έχουμε μπροστά μας άλλες τέσσερις εβδομάδες για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλα τα παιδιά και τη διάθεση που δείχνουν, ειδικά στον τομέα της άμυνας».

Τα φιλικά συνεχίζονται για τον Έσπερο ΑΟΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, και το επόμενο που έχει προγραμματιστεί είναι με αντίπαλο την Αχαγιά82 την Τετάρτη (19/09) εντός έδρας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ