21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιδανική πρεμιέρα για τον Μπράουν στους “φοιτητές” (Vid)

Δύο συν ένας παίκτες έκλεψαν την παράσταση στους πρωινούς αγώνες της 28ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο ένας είναι ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ στην ACB με τους 21 πόντους που σημείωσε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σαραγόσα. Οι άλλοι δύο είναι ο Άλεκ Μπράουν και ο Τζερόμ Τζόρνταν πρωταγωνιστές στις νίκες της Εστουδιάντες και της Μπανταλόνα αντίστοιχα.

Ο Μπράουν ανακοινώθηκε πριν από μόλις τρεις μέρες από την Εστουδιάντες. Ο ύψους 2.16 σέντερ ήρθε από το NBDL και τη Γούιντι Σίτι Μπουλς, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο. Με το "καλημέρα" σημείωσε 16 πόντους, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν οι 15 που είχε σημειώσει πέρυσι απέναντι στην Μπασκόνια. Σήμερα είχε 4/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές και είχε ακόμη 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 20 στην αξιολόγηση. Και η ομάδα του νίκησε 109-84 τη Μούρθια.

Ο Τζερόμ Τζόρνταν δεν έφτασε τώρα στην Ισπανία. Έκανε όμως σήμερα το ατομικό του ρεκόρ στην ισπανική λίγκα με τους 18 πόντους που σημείωσε με 6/11 δίποντα, 6/8 ελεύθερες βολές, μετρώντας ακόμη 9 ριμπάουντ (5 επιθετικά), 8 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 25 στο σύστημα αξιολόγησης.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ