23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θυμήθηκε το Ευρωπαϊκό του 2005 ο Κακιούζης (pic)

Σαν σήμερα πριν από 14 ολόκληρα χρόνια η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε το έπος της στο Βελιγράδι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γερμανία και δεν γινόταν να ξεχαστεί από τον αρχηγό εκείνης της υπέροχης ομάδας, Μιχάλη Κακιούζη.

Η επίσημη αγαπημένη στις 25/9 του 2005 πανηγύριζε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετά την πρώτη επιτυχία με τους Νίκο Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη και τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτή βεβαίως ήταν η τελευταία κούπα της Εθνικής σε μεγάλη διοργάνωση μέχρι τώρα και ο αρχηγός εκείνης της... παρέας, Μιχάλης Κακιούζης θυμήθηκε εκείνο τον θρίαμβο.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Βελιγράδι 2005. Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Σας ευχαριστώ, παιδιά, για την μεγάλη τιμή. Περήφανος» ήταν το μήνυμά του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belgrade 2005. We are the Champions of Europe. Thank you guys for the great honor. #proud#bestteam#champions#greece??#Belgrade2005#ilovethisgame#basketball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Kakiouzis (@michaliskakiouzis) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ