16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θεόδωρος Δρακόπουλος στο basketa.gr: «Πλατεία Ναυαρίνου και Ηρακλής από το 1964!»

Την άνοδο στην Basket League θα διεκδικήσει ο Ηρακλής κόντρα στον Φάρο και ο "Γηραιός" ετοιμάζεται για την επίτευξη του βασικού του στόχου. Η προσπάθεια που γίνεται να επανέλθει η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια έχει εκφραστή τον πρόεδρο, Θεόδωρο Δρακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή μίλησε στο basketa.gr για την αγάπη του για τον σύλλογο, την συσπείρωση γύρω από τον κοινό σκοπό και αλλά και την ενότητα που πρεσβεύει ο "Γηραιός", ανεξαρτήτως τμήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

-Πιστεύετε ότι ο Ηρακλής μπορούσε να αποφύγει την διαδικασία των playoffs;

«Η πρωτιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την διαφορά με τον Πανιώνιο. Χάσαμε και δύο εκτός έδρας ματς, στα οποία αν ήμασταν καλύτεροι και κερδίζαμε, θα τερματίζαμε πρώτοι. Στην Νέα Σμύρνη και στο Κερατσίνι».

-Ωστόσο η εμπειρία του κόουτς Αλεξανδρή  και των παικτών βοήθησε την ομάδα να φέρει εις πέρας την αποστολή και να περάσει στους τελικούς.

«Οπωσδήποτε. Πιστεύω ακράδαντα ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα. Το ότι γεγονός ότι φτάσαμε να διεκδικούμε την πρωτιά, έχοντας και εχθρική διαιτησία όλη την χρονιά, αποτελεί άθλο».

-Παλεύετε με στόχο να φτάσει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει. Τι μηνύματα λαμβάνετε από τον κόσμο που βλέπει συσπειρωμένη την ομάδα;

«Η αντίδραση του κόσμου είναι θετική και τον ευχαριστώ. Έχουμε ξεκινήσει ένα έργο, που δεν τελειώνει φέτος αλλά ούτε του χρόνου, πρόκειται για ένα μακρύ project. Ας μας έχει ο Θεός υγιείς, να μείνουμε ενωμένοι, που θα μείνουμε, και όλα θα πάνε καλά».

-Κατάγεστε από την Θεσσαλονίκη; Πως ενώσατε την οικογένεια του Ηρακλή;

«Βέβαια είμαι Θεσσαλονικιός. Από πλατεία Ναυαρίνου… Είμαι οπαδός του Ηρακλή από το 1964! Αν κάνεις κάτι με αγάπη, ο κόσμος το καταλαβαίνει, δεν είναι κουτός. Έρχεται δίπλα σου και σε αγκαλιάζει. Ό,τι κάνουμε γίνεται επειδή αγαπάμε τον Ηρακλή και αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος. Πολλοί λένε ότι θέλουμε να βγάλουμε λεφτά. Αυτά είναι χαζομάρες, μας αρέσει και το κάνουμε και οι φίλοι της ομάδας αντιδρούν αναλόγως».

-Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ήρθαν στο γήπεδο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που περνάει δύσκολα, και εσείς τους αγκαλιάσατε.

«Για μας τους Ηρακλειδείς, ο Ηρακλής είναι ένας είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο βόλεϊ. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε και δεν πιστεύω πως μπορεί κάποια άλλη ομάδα να πετύχει κάτι τέτοιο. Τέτοια συσπείρωση, τέτοια ενότητα».

-Όσον αφορά την άνοδο, εφόσον βέβαια επιτευχθεί, έχουν ακουστεί διάφορα για τον Ηρακλή. Θα είστε απόλυτα έτοιμοι για την συμμετοχή σας στην Basket League;

«Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Είμαστε καλά οργανωμένοι και ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Ας έρθει η άνοδος αγωνιστικά και δεν υπάρχει μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μην ανέβουμε… τεχνοκρατικά. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ