22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θεοδωρίδης: «Σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ»

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η επόμενη αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Κρητικοί θα αγωνιστούν την Κυριακή (12/11, 18.00) στο κεκλεισμένων των θυρών φαληρικό στάδιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τον Ηλία Θεοδωρίδη να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες, γιατί προερχόμαστε από βαριά ήττα από το Λαύριο στην έδρα μας. Εμείς αυτό που κάναμε αυτό το διάστημα ήταν να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις. Στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό εκείνο που μας απασχολεί είναι να κάνουμε καλή εμφάνιση, διότι όλοι γνωρίζουμε πως είναι από τις πιο δύσκολες αποστολές στην Basket League. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε και το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι κομβικό για τη συνέχειά μας».

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο μπορούμε, ώστε να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι στην έδρα μας και θα πρέπει να κερδίσουμε, για να καλύψουμε την ήττα από το Λαύριο. Επίσης, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τον Άρμστεντ με δύσκολο αντίπαλο, το πώς αντιδράει, αν και έχει δείξει δείγματα καλού παίκτη και δημιουργού. Αυτό που μένει είναι να το δούμε και στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ