25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Θα έμενα έναν χρόνο εκτός μπάσκετ, αλλά…» (pic)

Έναν απίστευτο διάλογο ανέπτυξαν οι Άαρον Τζάκσον, Τζέρεμι Πάργκο και Ταϊρίς Ράις, με τον τελευταίο να αναφέρει ως καλή ιδέα την αποχή από τα παρκέ, αλλά να υπενθυμίζει πως... το έχει κάνει ήδη πρόσφατα.

Το χιούμορ ενός ανθρώπου μπορεί να βρίσκεται μόλις σε μια πολύ σύντομη φράση του, η οποία θα είναι ξεκαρδιστική. Όχι πως ο Άαρον Τζάκσον και ο Τζέρεμι Πάργκο δεν είχαν ήδη ξεκινήσει μία φοβερή κουβέντα, αλλά ο Ταϊρίς Ράις φρόντισε να την περάσει... σε άλλο επίπεδο με τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Πάργκο ήθελε να στείλει το... δικό του μήνυμα προς τη Μακάμπι και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο για να τον έχει στο ρόστερ του, υπενθυμίζοντας το πόσο έχει ανέβει η τιμή του, μετά το πρωτάθλημα με την «ομάδα του λαού» και τη δική του καθοριστική συμβολή. Ο Τζάκσον προσπάθησε να καταλάβει το βαθύτερο νόημα της φράσης αυτής, καταλήγοντας στο να προτείνει στην αποχή από τα παρκέ για κάποιο χρονικό διάστημα.

Κάπου εκεί, ήρθε και ο Ταϊρίς Ράις. «Θα το έκανα, αλλά το έχω ήδη κάνει», ήταν η τρομερή ατάκα του άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου, μεταξύ άλλων, ο οποίος στην έναρξη της σεζόν αυτής δεν αγωνίστηκε καθόλου με την Μπαρτσελόνα, λόγω διαφωνίας στον τρόπο που θα αποχωρούσε, για να βρει συμβόλαιο στην Κίνα τον Ιανουάριο με τη Σενζέν. «Όντως», του απάντησε ο «άσος» των Ρόκετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ