20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν βρίσκεται μπροστά για τον ΠΑΟΚ όμως παράλληλα οι άνθρωποι του έχουν κάνει ήδη σημαντική προεργασία για την ομάδα της νέας περιόδου. Σε αυτήν υπολογίζουν και στον Ζάνις Πέινερς.

 

Ο Λετονός φόργουορντ είναι μία από τις σταθερές του φετινού Δικεφάλου. Στην Basket League έχει μέσους όρους 11,3 πόντων, 3,5 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ενώ στο Champions League είχε 9,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ. Οι καλές εμφανίσεις του σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του έχουν κάνει τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΚΑΕ να κάνουν ήδη με τον ατζέντη του αλλά και με τον ίδιο συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Ο Πέινερς μίλησε στο basketa.gr γι’ αυτό το θέμα: «Μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά συμφωνήσαμε να πάρουμε την απόφαση μας δύο εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν. Φυσικά και είμαι θετικός στο να μείνω, μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά εξαρτάται και από το πως θα τελειώσουμε την χρονιά. Αν δεν πάμε καλά στα πλέι οφ θα με βάλουν στο… πρώτο αεροπλάνο» είπε αστειευόμενος για να καταλήξει: «Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη στην καριέρα μου και δεν θα ήθελα να αλλάξω για κάτι άγνωστο».

 

Ο Πέινερς αναφέρθηκε στο φινάλε της κανονικής περιόδου και τη διαδικασία των πλέι οφ: «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, κερδίζουν οποιοδήποτε αντίπαλο σε πρωτάθλημα και Euroleague. To Άρης- ΑΕΚ πιστεύω είναι 50-50. Αν βγούμε πέμπτοι, τότε ο πρώτος γύρος θα είναι πολύ δύσκολος. Δεν θέλω αντίπαλο τον Προμηθέα, γιατί στα δύο παιχνίδια μας δύσκολεψε πολύ και σε αυτά τα δύο ματς των play off μπορούν να συμβούν τα πάντα».

 

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αντιδράει ο ΠΑΟΚ μετά τις προσθήκες των Σόμπι και Ασκα, σχολίασε: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, όπως και με τον ΜακΦάντεν. Είναι όπως την αρχή της χρονιάς, δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα όλοι μαζί, αλλά είναι φυσιολογικό. Eίναι καλό που έχουμε κερδίσει μαζί παιχνίδια πριν τα play off, που κάνουμε πολλές προπονήσεις ώστε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη χημεία. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παίξαμε λίγο εγωιστικά, έλειπε και ο Μιλιένοβιτς, αλλά νομίζω θα βρούμε τη χημεία μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ