20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέλει να τινάξει την μπάνκα με Παπανικολάου ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος κινείται σε μια νέα εποχή, με τους επενδυτές που αναμένεται να μπούνε στα κοινά τους, να θέλουν να τον δούνε να πρωταγωνιστεί.

Έτσι, εκτός από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται η ομάδα της Αμαλιάδας, και σας ενημερώσαμε με χθεσινό (22/7) μας ρεπορτάζ, ήρθε και μια τρομερή πρόταση στον Νικόλα Παπανικολάου, που σίγουρα τον δελεάζει για να αφήσει την Αττική και να βρεθεί στην πόλη της Ηλείας.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους αθλητές που αγωνίζονται στην Α2. ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν με εξαιρετικά νούμερα στο Ψυχικό, έχοντας σε 30 παιχνίδια, 14,3 πόντους, , 8,5 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,1 κλεψίματα, ενώ μια χρονιά πριν (2017-2018) ήταν εκ των βασικών παραγόντων της ανόδου του Χολαργού στην Basket League (11,1 πόντους, 5,2 ριμπ.).

Εκτός από τον χρόνο που αγωνίστηκε στον Χολαργό, αγωνίζεται από το 2013 στο Ψυχικό, έχοντας συνδέσει το όνομα του με την ΑΕΨ, ενώ ο Κώος αθλητής έχει παρουσίες στην Α1, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην ΑΕΚ.

Εκτός από τον Παπανικολάου, οι ιθύνοντες του Κοροίβου, έχουν κάνει μεγάλη πρόταση και σε έναν γκαρντ που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο περσινό πρωτάθλημα της Α2, ενδεικτικό των προθέσεων τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ