22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δυνατή χορηγική συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα στον Κόροιβο – Κωνσταντινίδης το φαβορί

Αλλαγή δεδομένων στην Αμαλιάδα, με τον Κόροιβο να βρίσκεται μπροστά σε μια συμφωνία που φέρνει μεγάλες κινήσεις προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, επίκειται μια δυνατή χορηγική συμφωνία με σχήμα επενδυτών που αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να περνάει σε μια νέα εποχή, με τις κινήσει να είναι ανάλογες.

Φαβορί για την τεχνική ηγεσία φαντάζει ο Κύπριος τεχνικός Τόνι Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει εργαστεί στην Basket League με τον Ρέθυμνο. Φυσικά στην Αμαλιάδα θα ήθελαν την υπέρβαση και με τον Νίκο Βετούλα, αλλά αυτή τη στιγμή ο coach Κωνσταντινίδης παραμένει φαβορί. Στον αγωνιστικό τομέα ο Κύπριος διεθνής γκαρντ, Βασίλης Κούνας αποτελεί στόχο. O 35χρονος αθλητής αγωνίζονταν στην ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ έχει εμπειρία και από την Ελλάδα, έχοντας παρουσία στο Λαύριο την σεζόν 2011-2012 και το πρωτάθλημα της Α2, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε Πειραϊκό, Δάφνη, ΑΕΚΤ, Μίλωνα, ICBS και Νήαρ Ήστ.

Μεγάλος στόχος αποτελεί ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στην Αχαγιά, και με την εμπειρία του, αλλά και την ποιότητα του θα μπορούσε να ηγηθεί της νέας ημέρας του Κοροίβου. Φυσικά, όλα αυτά θα γίνουν πράξη, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία και το πλάνο μπει σε εφαρμογή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ