19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η wild card φέρνει… Φραγκιά στην Αγιά!

Στον Ερμή Αγιάς αγωνιούν για το θέμα της wild card, που οδηγεί στην νέα Basket League, με τη διοίκηση πάντως να έχει προχωρήσει ορισμένα θέματα και να έχει διαλέξει ως εκλεκτό τον Βασίλη Φραγκιά.

Ο Ερμής Αγιάς είναι έτοιμος για την Basket League. Το λένε εδώ και καιρό στην ομάδα, ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης θεωρεί πως χρόνο υπάρχει, όπως και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πάει στη Λάρισα και όχι στην Αμαλιάδα η wild card για την τελευταία φετινή θέση στην Basket League.

Στο σύλλογο έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι δε λένε λόγια... του αέρα και εν αναμονή της απόφασης της επιτροπής, που έχει τον φάκελο του Ερμή και του Κοροίβου, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σχέδια, μιας και πρέπει να γίνει ένα «σπριντ» για να προλάβουν. Για το λόγο αυτόν, υπάρχει ήδη ο εκλεκτός του πάγκου και αυτός δεν είναι ο Κώστας Κεραμιδάς, αλλά ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο Ερμής στρέφεται σε μια λύση εγνωσμένης αξίας για την τεχνική του ηγεσία, αφού ο Έλληνας τεχνικός πετυχαίνει σε σχεδόν κάθε του αποστολή, είτε φυσιολογική είτε... ειδική. Ο ίδιος, εφόσον κληθεί η ομάδα της Αγιάς, είναι έτοιμος από την επόμενη κιόλας μέρα να «τρέξει» το σχεδιασμό, ώστε να παρουσιάσει ένα έτοιμο σύνολο στην ιστορική πρόκληση του σωματείου στη μεγάλη κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ