21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η FIBA άναψε “πράσινο φως” στον Άρη

Λίγες ώρες μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Basketa, έμαθαν τα ευχάριστα νέα στον Άρη, αφού η FIBA, με επιστολή που έστειλε στην Ε.Ο.Κ., της γνωστοποιεί ότι μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» του Βορρά για παίκτες των οποίων τα letter of clearance βρίσκονταν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 03/12/2019. 

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι Άρης έχει το ελεύθερο πλέον να εκδόσει δελτία για τους παίκτες που έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν (τόσο Έλληνες, όσο και ξένους), αλλά και για όσους ανανέωσε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συνάντησης που έλαβε χώρα την περασμένη βδομάδα στην Ελβετία μεταξύ του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπροέδρου της Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού συμβούλου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χρήστου Γρόλλιου με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό και τους επικεφαλής του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς και Μπέντζαμιν Σίντλερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ