15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ώρα των αποφάσεων για τα Εθνικά πρωταθλήματα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι αποφάσεις για τα Εθνικά πρωταθλήματα, με την επιτροπή πρωταθλημάτων να συνεδριάζει αύριο (19/5) το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ώστε να θέσει επί τάπητος τα θέματα που αφορούν τις κατηγορίες και να καταλήξει σε αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό η αγωνιστική δράση σταμάτησε τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, με την ΕΟΚ να παίρνει την απόφαση να τα διακόψει οριστικά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ζήτησε τις προτάσεις όλων των ομάδων για να μπορεί να μελετήσει τον παλμό αλλά και τις απαιτήσεις των συλλόγων, και να βρει μια ρεαλιστική και βιώσιμη λύση.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα αναλυθούν όλα τα σενάρια που έχουν προκριθεί , ώστε να φτάσουν άμεσα σε αποφάσεις, δηλαδή ουσιαστικά να κριθούν ποιες ομάδες θα πάρουν τις ανόδους και ποίοι θα συμμετάσχουν στα επόμενα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και ποια μορφή θα έχουν αυτά.

Τελικές αποφάσεις δύσκολα θα υπάρχουν αύριο, ενώ όπως αναφέραμε και πιο πάνω, από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως στην πρόθεση τους είναι να υπάρχουν άνοδοι και όχι υποβιβασμοί. Πολύ σημαντική προϋπόθεση είναι να βρεθούν τρόποι ώστε να μειωθούν τα έξοδα για τις ομάδες στη νέα αγωνιστική περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ